Chec aperitiv

de Nadyne in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2016 | 18664 vizualizari

 

Mai simplu de atat, nu cred ca se poate. Cu un minim de efort si timp, avem un aperitiv gustos si aspectuos...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 150 g sunca presata
  • 100 g sunculita taraneasca
  • 200 g cascaval ras
  • 1 ardei gras rosu
  • 150 g masline feliate
  • 150 g ciuperci feliate (la borcan/cutie)
  • 250 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3-4 linguri smantana
  • 1 legatura patrunjel (optional)
  • putin piper macinat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

     Se bat bine ouale cu laptele si smantana, se adauga faina in ploaie, praful de copt si se omogenizeaza aluatul.

    Adaugam cascavalul ras, sunca si ardeiul taiate cubulete, ciupercile si maslinele feliate, piperul macinat. Amestecam si turnam compozitia intr-o tava de chec mare, tapetata cu hartie de copt.

     Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C, 35-40 minute sau pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ciuperci